1 flesje Singha thaise bier.
Pla muk (inktvis)
Pla muk is een andere benaming voor inktvis.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Phaak (groenten)
Phaak is een Thaise benaming voor groenten.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Kung (garnalen)
Kung is een Thaise benaming voor garnalen.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Pla (visfilet)
Pla is een Thaise benaming voor visfilet.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Nua (ossenhaas)
Nua is een Thaise benaming voor ossenhaas.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Kai (kip)
Kai is een Thaise benaming voor kip.
(Dit gerecht is inclusief bereidingswijze)
Kies hieronder de bereidingswijze van uw hoofdgerecht.
Bereidingswijze wok gerechten:
1. Phad mit wonghim:
Pittig wok gerecht bereid met gebakken cashewnoten, sperziebonen, bamboe en zoete basilicum.
2. Nam prik pauw:
Pittig wok gerecht bereid in chilipastasaus met uien, groenten, paprika, basilicum en champignons.
3. Phad kra pauw:
Pittig wok gerecht bereid met basilicum, uien, sperziebonen, pepers en Thaise aubergines.
4. Phad pri wan:
Zoetzuur wok gerecht bereid met ananas, gebakken komkommer, tomaten en bosuien.
5. Prik thai ketemme:
Wok gerecht bereid met verse knoflook en Thaise kruiden.
Bereidingswijze curry gerechten:
1. Kaeng phed:
Rode curry in koksmelk met sperziebonen, bamboe en zoete basilicum.
2. Kaeng kiaw wan:
Pittige groene curry in koksmelk met sperziebonen, bamboe en zoete basilicum.
3. Kaeng phed pak:
Milde rode curry in kokosmelk met spinazie en Thaise aubergines.
4. Massaman:
Milde rode curry met uien, aardappelen, en cashewnoten.
Lams saté (4 stuks)
Lams saté. 4 stuks
Saté Kai (4 stuks)
Saté Kai. 4 stuks